Udlejning borde stole

Totalleverandør til event og arrangementer

VORES MEST POPULÆRE PAKKER

4995 2995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2

8495 6495
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

12995 10995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

19495 17495
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

Pakker til over 100 personer, så kontakt vores rådgiver for at få et uforpligtende tilbud.

Udlejning af borde og stole

Når det kommer til udlejning af borde og stole, så er vi eksperter. Vi er Danmarks største leverandør inden for udlejning af festtelte og festudlejning, og hos os er du altid sikker på at få borde og stole, som dine gæster vil elske.

Kender du det? Du kommer hjem fra en fest med ondt i lænden og stive ben, fordi du har siddet på en ubekvem stol ved et bord uden benplads. Mon ikke, vi alle sammen har prøvet det. Heldigvis behøver det ikke være sådan. Der er ingen grund til at købe nogle billige klapstole eller hente ekstrastolene op ad kælderen. Det er nemlig virkelig nemt at benytte sig af vores konkurrencedygtige udlejning af borde og stole.

Som vært tænker man altid på gæsterne. De skal sidde godt, og der skal være albuerum og bordplads nok til at nyde maden, uden at gæsterne føler sig som sild i en tønde. Stolene skal være bekvemme, og samtidig må de gerne se pæne ud. Det samme gælder for bordene, der skal være stabile og præsentable. Det er muligt med vores professionelle udlejning af borde og stole.

Vi har meget stor erfaring inden for teltudlejning og festudlejning, og vi har i årevis hjulpet familier og virksomheder med leje af borde og stole. Vi kan derfor rådgive dig om den bedste, flotteste og nemmeste løsning til din fest.

Hvilken slags stole har du brug for?

Hos Teltlejedanmark.dk har vi et stort udvalg inden for udlejning af borde og stole. Når det kommer til stole, så betragter vi os i al beskedenhed som eksperter. Hos os finder du således klapstole, stabelstole, almindelige stole og bænke, som alle er velholdte, pæne og rare at sidde på. Og når vi siger, de er gode at sidde på, så mener vi det. Vi har nemlig testet dem alle sammen. Vi kunne aldrig drømme om at udleje en stol, vi ikke selv med glæde ville sidde på i timevis.

Vores stole efterses og rengøres både før og efter brug, og du kan derfor altid regne med at modtage en kvalitetsstol fra os. Du kan vælge at anvende vores stole, som de er, eller du kan dække stolene til med stolebetræk. Det er noget, vi tit ser til bryllupper og særlige fester, hvor man ønsker at skabe en særlig romantisk eller eksklusiv stemning. Vi tilbyder mange muligheder inden for lejning af borde og stole.

Er stole ikke lige det, du er på udkig efter til din fest, så kan vi også hjælpe med bænke og plankeborde. I de senere år er bænke blevet meget populære. De er afslappede og praktiske og kan bruges til alle mulige former for fester, events og arrangementer. Det smarte ved bænke er, at der kan sidde flere gæster tættere sammen, og de er derfor en oplagt muligt, når det kniber med pladsen.

Har du spørgsmål i forhold til udlejning af borde og stole, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar på at dele ud af vores store viden om at holde skønne fester.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@teltlejedanmark.dk

Find os her

Sydvestvej 88, Glostrup

Skal det være et rundt, ovalt eller aflangt bord?

Når det kommer til udlejningsborde til fest, så ved vi også en ting eller to. Hvert eneste år udlejer vi nemlig borde til hundredvis af fester.

Måske er du i tvivl om, det skal være et runde eller aflange bord? Mange vil nok sige, at det aflange bord er det sikre valg. Måske fordi det aflange bord giver dig flest opsætningsmuligheder. Du kan fx lave et højbord, langbord, hestesko eller opstille bordene individuelt. De aflange borde kræver heller ikke helt lige så meget plads som fx de runde borde. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan beregne hvor meget plads, du har brug for til dine borde og stole. Intet spørgsmål er for småt, intet spørgsmål er for komplekst. Vi står klar til at hjælpe!

Flotte runde borde er en ønskedrøm for mange til deres fest. De er elegante og får ethvert festlokale til at stråle af elegance. Gæsterne ved et rundt bord har nemmere ved at tale med de andre rundt om bordet. Samtidig har det runde bord den fordel, at man hele tiden kan se ansigterne på dem, man sidder til bords med.

Udover de aflange og runde borde har vi også ovale borde. Ovale borde er både eksklusive og praktiske, og de er meget populære hos vores kunder. Der er mange muligheder inden for festudlejning hos os.

Gør det nemt: professionel udlejning af borde og stole

Nogen tror, at det er bøvlet med udlejning af borde og stole. Intet kunne være mere forkert. For at sige det lige ud, er det supernemt at leje borde og stole til din fest. Du kan bestille borde og stole døgnet rundt via vores hjemmeside – eller ringe til os i åbningstiden, hvis du har brug for mere rådgivning. Prisen behøver du ikke bekymre dig om, vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser.

Hos Teltlejedanmark.dk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Tingene skal være i orden, når du lejer stole og borde hos os. Derfor kan du også altid være sikker på, at de borde og stole, du får fra os, er både præsentable og i god stand. Vi bruger i øvrigt udelukkende træborde med solide metalben af den allerbedste kvalitet. De findes i runde, ovale eller firkantede typer. 

Vi leverer borde og stole over hele landet, eller du kan hente dem selv hos os. Vi ved af erfaring, at der er meget at se til, når man holder fest, så vores råd er at vælge at få noget hjælp. Hvad nytter det at holde en stor fest, hvis du selv er så træt og udkørt, når dagen oprinder, at du knap nok kan se ud af øjnene af træthed. Glem ikke, at det også er din fest. 

Vores mission har altid været at gøre det nemt at holde fest, og det gør bestemt livet lidt nemmere for værten, når man vælger at leje borde og stole.

Glem heller ikke, at vi også kan hjælpe med alt det andet udstyr, du har brug for til festen fra flotte udlejningstelte og pavilloner til musik, lys, køleskabe, dekorationer og meget mere. Vi står klar til at hjælpe med alting til din fest, så den bliver lige så magisk, som du håber på.

KUNDEANMELDELSER

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Teltlejedanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Teltlejedanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

  Totalleverandør til fest og events

  Opsætning og nedtagning

  Borde og stole

  Gulv