Telt udlejning Roskilde

Roskilde telt udlejning / leje telt roskilde

Folk i Roskilde og omegn ved virkelig, hvordan man holder en god fest. Det ved vi, fordi vi har opstillet festtelte til rigtig mange fantastiske fester i området. Det er også derfor, at vi tør sige, at vi er eksperter, når det kommer til at leje telt i Roskilde.

Drømmer du om at holde et brag af en fest i et smukt festtelt? Med et flot udlejningstelt kan du skabe rammen om den skønneste fest. Den slags fest, man aldrig glemmer og bliver ved med at tale om i årevis. En fest, hvor gæsterne griner og hygger sig, mens de bliver forkælet med lækker mad ved et smukt dækket bord.

Telt udlejning i Roskilde. Vi kan hjælpe!

Er du på udkig efter telt udlejning i Roskilde? Så kan vi hjælpe dig. Et udlejningstelt er den perfekte løsning, hvis du fx gerne vil holde en fest i baghaven eller en fest i forbindelse med et firmaarrangement. Et udlejningstelt giver dig nemlig mulighed for at sætte dit helt eget præg på festen. Du behøver ikke tilpasse dig stramme regler på en restaurant eller bekymre dig om, gæsterne har plads nok. Slip bare gæsterne løs. Et festtelt er skabt til fester, og det gør det nemt for dig som vært at holde en magisk fest uden bekymringer. Og vi er leverandøren, der kan hjælpe dig, når det kommer til at leje telt i Roskilde og omegn.

Et udlejningstelt kan på smukkeste vis bruges til alle slags fester fra bryllup, konfirmation og barnedåb til fødselsdage, svendegilder og studenterfester. Et partytelt er også ideelt til firmafester, foreningsarrangementer – sågar til sportsarrangementer og konferencer.

Et udlejningstelt er med andre ord utroligt fleksibelt, og vi kan rådgive dig i forhold til at finde frem til det helt rette festtelt, hvad enten det er et klassisk telt, en pavillon eller en tipi. Vi er ved alt, der er værd at vide om telt udlejning i Roskilde.

Hvor kan jeg opstille et festtelt?

Vil du gerne vide, hvor du kan opstille et festtelt? Svaret er overalt, hvor der er plads nok – og grunden er nogenlunde plan. Det betyder, at du kan holde en munter fest i din baghave eller måske på en sommerhusgrund. Mulighederne er mange, og du bestemmer. Spørg os endelig, om et festtelt passer til din grund, vi rådgiver gerne i forhold til at leje telt i Roskilde.

Overvejer du at holde et firmaarrangement, er et festtelt også en oplagt mulighed. Festteltet vil give dig de kvadratmeter og den ramme, du har brug for, samtidig med at I bliver på matriklen. Det kan næsten ikke være bedre.

Hos Teltlejedanmark.dk finder du alle former for udlejningstelte. Og som nævnt er vi specialister i telt udlejning i Roskilde og omegn. Vi har stillet smukke festtelte op overalt i den smukke by ved fjorden og i de omkringliggende byer som fx Gevninge, Lejre, Svogerslev, Jyllinge, Vindinge og Kamstrup. Listen er lang.

Du behøver ikke være bekymret for, om vi har et telt, der passer lige til dit behov. Vi klarer både det smukke, hyggelige telt til en mindre fest og det kæmpestore luksustelt til byfesten. Der er ikke den slags arrangement, hvor vi ikke har leveret et telt til. Vi har smukke telte med masser af lys og udsyn eller mere lukkede telte, der sikrer privatliv og afskærmning. Bare spørg løs, så deler vi ud af vores store viden om at leje telt i Roskilde og omegn.

Teltene, vi bruger, overholder naturligvis alle regler i forhold til sikkerhed. Vi bruger derfor altid kun TÜV-godkendte telte, der leveres af Europas største og mest professionelle teltleverandør Roder HTS.

Hos Teltlejedanmark.dk har vi kun kvalitetstelte, der skaber en sikker og smuk ramme om dit arrangement. Kun det bedste er godt nok til vores kunder. Vi sætter en ære i at være førende inden for telt udlejning i Roskilde og omegn.

Så nemt er det at leje et festtelt!

En af de forestillinger, vi lejlighedsvist møder, er, at det skulle være meget besværligt med et udlejningstelt. Intet kunne være mere forkert. Hos Teltlejedanmark.dk klarer vi nemlig det hele for dig. Vi leverer teltet i god tid, hvorefter vi sætter det op på en smuk og forsvarlig måde, og vi tager naturligvis teltet ned igen, når festen er slut, og gæsterne er gået hjem med fulde maver og glade minder. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er festen og gæsterne.

Telte fra Teltlejedanmark.dk er vejrbestandige. Så lad bare vinden ruske og regnen falde, dine gæster vil sidde trygt og godt i et varmt festtelt. I forhold til sikkerheden er der naturligvis også styr på det. Alle regler bliver overholdt, og vi bruger kun erfarne folk og de bedste telte, der findes på markedet.

Vores mission er at gøre det nemt for dig at holde fest. Du skal ikke fare rundt på dagen og tænke på praktik og telte. Du skal have lov til at nyde festen sammen med dine gæster.

Vi ved alt om at leje telt i Roskilde

Vi har mange kunder fra Roskilde og omegn, der har brugt vores firma i årevis. Det er der en grund til. Kunderne, der lejer vores telte, er nemlig meget tilfredse. Faktisk så tilfredse, at de har vurderet vores telte og service som fremragende på Trustpilot.

I al beskedenhed tror vi, at det handler om, at vi tager hver eneste fest, hvert eneste arrangement meget alvorligt. Vi knokler altid hårdt på at opfylde dine festdrømme. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder for vores kunder, at de får lige præcis det telt og den fest, de har drømt om. Derfor gør vi altid vores yderste, og du kan føle dig i trygge hænder hos os, når det kommer til telt udlejning i Roskilde.

Vi har hjulpet vores mange kunder gennem årene. Alle opgaverne har været vigtige for os.

Du er velkommen til at kontakte os med både store og små spørgsmål i forhold til at leje telt i Roskilde og omegn. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan skabe lige præcis den fest, du drømmer om.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@teltlejedanmark.dk

Find os her

Sydvestvej 88, Glostrup

Totalleverandør til fest og events

Opsætning og nedtagning

Borde og stole

Gulv

KUNDEANMELDELSER

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Teltlejedanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Teltlejedanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!