Stole udlejning

Totalleverandør til event og arrangementer

VORES MEST POPULÆRE PAKKER

4995 2995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2

8495 6495
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

12995 10995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

19495 17495
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

Pakker til over 100 personer, så kontakt vores rådgiver for at få et uforpligtende tilbud.

Stole udlejning / leje af stole

Skal du holde fest? Og har du brug for stole udlejning? Så er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Teltlejedanmark.dk er en professionel leverandør inden for alt, der har med festtelte og festudlejning at gøre. Vi er landets største på området, og det er en position, vi har opnået via hårdt arbejde og kvalitetsprodukter. Hos os går vi nemlig aldrig ned på kvalitet. Det samme gælder naturligvis også, når det kommer til leje af stole. Måske er det en af grundene til, at vores kunder giver os så flot en bedømmelse på Trustpilot.

Du finder flere typer stole hos os, men en ting er fælles for dem alle. De er rare at sidde på. Vi ved nemlig af erfaring, at en dårlig og ubekvem stol kan ødelægge festen eller firmaarrangementet for gæsten. Og er det ikke synd, at folk kommer hjem fra festen og ikke taler om den gode stemning og den lækre mad, men i stedet taler om, hvor dårlig stolen var? Den situation kommer du aldrig ud i, hvis du vælger stole udlejning fra os. Vi udlejer kun gode stole!

Hvorfor bruge stole udlejning?

Hvorfor leje stole til din fest? Først og fremmest fordi det er nemt! Når man holder en stor fest, er det ikke altid, at man selv har stole og borde nok. Det er heldigvis et problem, som hurtigt kan løses. Stole udlejning er nemlig en virkelig nem måde at sørge for, at alle dine gæster sidder bekvemt. Når det kommer til leje af stole, tager vi nemlig sagen meget alvorligt og har nøje udvalgt udlejningsstole, som vi selv kan stå inde på. Det er stole, som vi selv har testet. Stolene skal være stabile, pæne og funktionelle, så gæsterne kan nyde maden og fokusere på festen. Særligt i forhold til store fester, hvor der er mange taler og flere retter, er gode stole og borde helt afgørende.

Du må heller ikke glemme al den tid, du sparer, når du får alle stole til festen det samme sted fra. Bare tænk på hvor meget tid, du skal bruge på at ringe rundt og låne stole. Stole, der skal afhentes flere forskellige steder og ikke mindst leveres retur igen. Det er helt ærligt bøvlet, så hvorfor ikke vælge den nemme løsning, så du får mere overskud til at nyde din egen fest. Derudover handler det også om indtrykket. Når du har mange forskellige slags stole, så kommer det desværre hurtigt til at se temmelig rodet ud. Nogle af stolene er måske røde, andre blå. Nogle er brede, andre høje. Når du har ensartede stole skaber det ro og rene linjer, så dit flotte bord og den gode mad kommer i centrum. Og det er faktisk en meget vigtig årsag til, at så mange vælger stole udlejning. De vil gerne skabe en magisk og stilren ramme omkring festen eller arrangementet.

Hos os finder du både stabelstole, klapstole og bænke, som dine gæster vil elske – og som vel og mærke også er flotte og ensartede.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@teltlejedanmark.dk

Find os her

Sydvestvej 88, Glostrup

Vi ved alt om leje af stole

Lad være med at gå på kompromis med festleverandøren, hvis festen eller arrangementet er vigtigt for dig. Vælg en leverandør med et godt ry og stor erfaring. En festpartner, som holder hvad de lover. Vi er den slags leverandør, du kan regne med! Hos os er du i trygge hænder, når det kommer til bryllup, konfirmation, studenterfest, svendegilde, sølvbryllup, babyshower eller rund fødselsdag. Ja, uanset hvilken slags fest, du skal holde, er vi et godt og sikkert valg.

Vi har stor erfaring inden for festudlejning. Teltlejedanmark.dk har leveret stole og borde til fester i årevis, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er med gode og pæne stole. Det er naturligvis ikke kun stole, vi udlejer. Vi klarer også borde og meget mere. Du kan leje alt det, du har brug for til din fest hos os fra stole udlejning til festtelte, gulve, loungemøbler, popcornmaskine, lys og lyd. Vi har det hele!

Kontakt os endelig, hvis du har et konkret spørgsmål. Du er velkommen til at skrive til os via hjemmesiden eller ringe til os i kontortiden.

Vi klarer også firmaarrangementer

I løbet af årene har vi hjulpet utallige virksomheder med at afholde arrangementer og events. Vi har stillet vores flotte og stabile udlejningstelte op til brug for firmareceptioner og sommerfester over hele landet. Når det kommer til sportsklubber, foreninger, byfester og festivaler, har vi også været med til at sikre den perfekte ramme om eventet. Er du en virksomhed, der er interesseret i at høre nærmere om leje af stole til et firmaarrangement, så kontakt os endelig. Vi har i al beskedenhed en vis viden på området, og den deler vi ud af med glæde.

Vi klarer snildt stole udlejning i forbindelse med dit arrangement. Stolene er præsentable og bekvemme, så du kan være sikker på, at dine gæster sidder godt – også selvom de skal sidde ned i flere timer.

Har dit firma selv et telt? Hvis ikke, så er vi eksperter inden for teltudlejning. Alle vores telte kommer fra Europas dygtigste og mest professionelle teltproducent, og vi overholder alle regler. Det betyder, at når vi kommer og opstiller et telt til dit firmaarrangement, så kan du være fuldkommen sikker på, at det står lige så flot og stabilt, når vi kommer og tager det ned igen. Den sikkerhed, ved vi, betyder meget for mange af vores firmakunder, som ønsker at fremstå professionelle og ordentlige. Det kan de, når vi har leveret teltet. Vi bruger altid kun erfarne folk og professionelt værktøj. Det er din sikkerhed for kvalitet.

På hjemmesiden her finder du mere information om leje af stole samt alle de andre produkter og services, vi er leveringsdygtige i. Vi kan levere stort set alt! Siden vi begyndte, har det været et klart mål for os at gøre det nemt for vores kunder at holde fest. Den mission er en del af vores DNA. Det er nok derfor, at så mange af både firmakunder og private kunder vender tilbage igen og igen. De ved at hos os, er de sikker på at få kvalitet.

KUNDEANMELDELSER

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Teltlejedanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Teltlejedanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

  Totalleverandør til fest og events

  Opsætning og nedtagning

  Borde og stole

  Gulv