Partytelte

Totalleverandør til event og arrangementer

VORES MEST POPULÆRE PAKKER

4995 2995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2

8495 6495
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

12995 10995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

19495 17495
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

Pakker til over 100 personer, så kontakt vores rådgiver for at få et uforpligtende tilbud.

Partytelt / party telt

Drømmer du om at holde en helt fantastisk fest i et partytelt? Med et flot festtelt kan du skabe rammen om en helt unik fest. Den slags fest, man aldrig glemmer og bliver ved med at tale om i årevis. En fest, hvor gæsterne griner og hygger sig – og måske danser til den lyse morgen.

Et udlejningstelt giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på festen. Du behøver ikke tilpasse dig stramme regler i selskabslokaler eller bekymre dig om, gæsterne ødelægger dine flotte trægulve. Et partytelt er skabt til fester, og det gør det nemt for dig som vært at holde en helt unik fest uden bekymringer. Lad bare gæsterne danse hele natten i stiletter. Teltet kan tåle det.

Et udlejningstelt kan bruges til alle livets fester fra bryllup, konfirmation og barnedåb til fødselsdage, studentergilder og sommerfester. Et telt er også ideelt til firmafester, foreningsarrangementer – sågar til salgsboder og konferencer.

Et partytelt er med andre ord utroligt fleksibelt og kan spænde i udtryk fra småt og hyggeligt til stort og imponerende.

Hvor kan man bruge et partytelt?

Vores søde kunder spørger os engang i mellem om, hvor man kan bruge et partytelt? Svaret er overalt, hvor der er plads nok – og grunden er nogenlunde plan. Det betyder, at du kan holde et skønt party i din baghave eller måske på en sommerhusgrund. Mulighederne er mange, og du bestemmer.

Planlægger du at holde et firmaarrangement, et jubilæum eller en foreningsfest er et udlejningstelt også en oplagt mulighed. Partyteltet vil give dig de kvadratmeter og den ramme, du har brug for, samtidig med at I bliver på matriklen. Det kan næsten ikke være bedre.

Hos Teltlejedanmark.dk finder du alle former for partytelte. Vi klarer både det smukke, hyggelige telt til en mindre fest og det kæmpestore luksustelt til byfesten. Der er ikke den slags arrangement, hvor vi ikke har leveret et telt til. Vi har smukke telte med vinduer, så gæsterne får en fornemmelse af at sidde i et fint lysthus eller lukkede telte, der sikrer mere privatliv og afskærmning.

Teltene, vi bruger, overholder naturligvis alle regler. Vi bruger derfor altid kun TÜV-godkendte telte, der leveres af Europas største teltleverandør Roder HTS.

Hos Teltlejedanmark.dk har vi kun luksustelte, der skaber en tryg og flot ramme om dit arrangement. Kun det bedste er godt nok til vores kunder.

Hvad siger kunderne?

Vi ved godt, at det hurtigt kan komme til at lyde som pral. Men sagen er den, at kunderne, der lejer vores partytelte, er meget tilfredse. Faktisk så tilfredse, at de har vurderet vores telte og service som fremragende i Trustpilot. Det er vi naturligvis meget stolte over.

I al beskedenhed tror vi, at det handler om, at vi tager hver eneste fest, hver eneste event alvorligt og knokler benhårdt på at opfylde dine festplaner. Vi ved nemlig, hvor meget det betyder for vores kunder, at de får lige præcis det telt og den fest, de har drømt om. Derfor gør vi altid vores yderste, og du kan derfor føle dig i trygge hænder hos os.

Vi har hjulpet vores mange kunder med alt fra konfirmationsfester med lyserøde sløjfer til eventyrbryllupper med rosenblade og hvid elegance. Vi har sat luksustelte op til udklædningsfester med hundredvis af balloner og til elegante receptioner med VIP-gæster. Alle opgaverne har været vigtige for os.

Du er velkommen til at kontakte os med både store og små spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan skabe den fest eller det event, du drømmer om.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@teltlejedanmark.dk

Find os her

Sydvestvej 88, Glostrup

Det er nemt med et udlejningstelt

En af de myter, vi af og til støder på, er, at det er besværligt med et udlejningstelt. Intet kunne være mere forkert. Hos Teltlejedanmark.dk klarer vi nemlig det hele for dig. Vi sætter naturligvis teltet op, uanset størrelse, og tager teltet ned igen, når festen er slut. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er festen og gæsterne.

Og vi sætter naturligvis teltet helt forsvarligt op, så det kan klare både vind og vejr på dagen. Så lad bare vinden ruske og regnen falde, dine gæster vil sidde trygt og godt indenfor i et varmt og dejligt partytelt. I forhold til sikkerheden er der naturligvis også styr på det. Alle regler bliver overholdt, og vi bruger kun erfarne folk og de bedste telte.

Har du bestilt gulv, hjælper vi også med det.

Vores mission er at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at holde fest. Du skal ikke fare rundt på dagen og tænke på praktik og telte. Du skal have lov til at nyde festen sammen med dine gæster. Det er derfor, vi går så meget op i at gøre det enkelt for dig.

Vi leverer det hele til din fest

En fest er naturligvis langt mere end et partytelt.

Vi har derfor et stort udbud af ekstra services. Vi er en kompetent og erfaren totalleverandør til fester og arrangementer, og hos os finder du derfor alt det, som du har brug for til din fest.

Vi har blandt andet et stort og smukt udvalg af service, du kan leje fra vinglas og drikkeglas til tallerkener i forskellige størrelser og bestik. Når det kommer til borde og stole, kan vi også hjælpe – og hjælper dig både med lange og runde borde. Vi ved fra vores gæster, at det er meget vigtigt at kunne præsentere gæsterne for et smukt bord.

Musik klarer vi også, og du kan leje en af de populære jukebokse hos os. Med den i partyteltet kommer der hurtigt liv i festen, og dine gæster kan selv vælge det næste nummer. Vi har også kontakt til musikere og andre kunstnere. Samtidig leverer vi fx også hoppeborde, popcornmaskiner, slushice-maskiner samt lyd og lys. Vi kan kort sagt levere hele pakken til din fest, så du ikke behøver at bruge ekstra tid på at lave aftaler med en lang række forskellige leverandører.

Vi har stor erfaring med fester, arrangementer og events og deler meget gerne ud af vores erfaring. Hos os kan du få rådgivning og gode tips til din fest, så den bliver præcis lige så flot, unik og hyggelig, som du håber på.

 

KUNDEANMELDELSER

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Teltlejedanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Teltlejedanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

  Totalleverandør til fest og events

  Opsætning og nedtagning

  Borde og stole

  Gulv