Lejning af telt

Totalleverandør til event og arrangementer

VORES MEST POPULÆRE PAKKER

4995 2995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2

9995
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.

14995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

24995
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

Pakker til over 100 personer, så kontakt vores rådgiver for at få et uforpligtende tilbud.

Lejning af telt

Kender du problematikken? Du vil gerne holde en fest, men du mangler plads. Har du tænkt på at lejning af telt kan være svaret på alle dine problemer. Med teltudlejning står alle muligheder nemlig åbne for at holde præcis den slags fest, du drømmer om. Du får ikke alene plads til alle dine gæster i teltet, du får også lys og luft. Samtidig kan festteltet placeres næsten hvor som helst. Vi har opstillet et hav af smukke festtelte i baghaver, på græsplæner, gårdspladser og grusbaner. Der er mange muligheder, når det kommer til lejning af telt.

Er det en privat fest som bryllup, Baby Shower, konfirmation, svendegilde eller rund fødselsdag kan du nemt skabe en festlig ramme om dagen med et udlejningstelt. Et festtelt har nemlig den store fordel, at teltet har et neutralt udtryk, så det bliver dig, som bestemmer, hvordan det skal se ud.

Holder du et firmaarrangement som reception eller sommerfest er lejning af telt også den perfekte løsning. Teltet kan nemt dekoreres, så rammen matcher med dine firmafarver, dit logo eller noget helt tredje. Et festtelt kan også bruges af foreninger til stævner og byfester. Ja, der findes ikke det arrangement eller den fest, hvor et udlejningstelt ikke kan klare opgaven. Det er nok derfor, at lejning af telt er blevet så populært i de senere år.

Et flot udlejningstelt vil skabe en flot ramme om dit event eller din fest og få alle til at nyde dagen.

Mange fordele ved lejning af telt

Med et luksusfesttelt får du en meget fleksibel ramme. Du bestemmer selv størrelsen på teltet og telttypen. Hos Teltlejedanmark.dk har vi mange forskellige slags telte. Vi har både de små, elegante telte til mindre eksklusive arrangementer og de kæmpestore telte, der kan rumme en hel fodboldklub. Vi kan klare det hele, når det kommer til lejning af telt.

En anden af de helt store fordele ved lejning af telt er, at du selv kan bestemme stedet, fordi det er muligt at slå et telt op stort set alle steder, så længe der er plads nok. Det betyder, at du kan holde den mest fantastiske fest i din egen have. Eller du kan holde en reception for firmaet lige uden for døren, som dine kunder og medarbejdere kommer til at tale om længe. Næsten alle muligheder er i spil.

Med et festtelt er det dig, der bestemmer. Du bestemmer, hvordan bordene skal stå og behøver ikke acceptere den opstilling, som restauranten eller selskabslokalet plejer at bruge. Det er også dig, der bestemmer, om det skal være hvide stole, guldstole eller bænke. Hvor musikken skal spille. Og hvordan dekorationerne skal se ud. Med lejning af telt bliver festen din!

Vigtigt at vælge leverandør, der kan sit kram

Når det kommer til noget så vigtigt som en stor fest eller et vigtigt firmaarrangement, er det for at sige det lige ud ikke tilrådeligt at gå på kompromis med kvaliteten. Det giver langt bedre mening at vælge en leverandør, der kan sit kram. En leverandør som os hos Teltlejedanmark.dk, der overholder alle regler og som leverer et professionelt telt til hver eneste fest – og har gjort det i årevis. Vi bruger udelukkende såkaldte TÜV-godkendte telte, som leveres af Europas største teltleverandør Roder HTS. Og naturligvis hjælper vi med at sætte festteltet op og tage det ned igen. Vi er eksperter, når det kommer til lejning af telt.

Vi er en anerkendt totalleverandør til event, fester og arrangementer, og det betyder, at du kan få alt det, du har brug for til din fest hos os. Dermed bliver det nemt for dig, og du kan koncentrere dig om det vigtigste ved arrangementet: Nemlig at nyde dagen sammen med dine gæster. Du skal tænke på at skabe minder for livet, ikke på om teltet holder. Med os er du altid i trygge hænder.

Med os ombord er du sikker på at få den helt perfekte ramme omkring din fest eller dit event. Du behøver ikke tage vores ord for det. Vores mange kunder har vurderet vores ydelser som fremragende i Trustpilot.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@teltlejedanmark.dk

Find os her

Sydvestvej 88, Glostrup

Hvordan finder man det perfekte festtelt?

Et af de typiske spørgsmål, vi får, i forhold til lejning af telt er, hvordan man finder frem til det perfekte festtelt? Vi råder altid vores kunder til at beregne en 1 m² til 1,5 m² pr. gæst til en fest, hvor der ikke er planer om musik og dans. Skal der være dansegulv, så skal du bruge lidt mere plads. I det tilfælde skal du bruge omkring 1,5 m² til 2 m² pr. gæst. Dertil skal du beregne noget plads til at kunne trække stole ud og ind, til indgang, bar og så videre. Er der børn med til festen, kan det også være en super gave til forældrene at bruge lidt plads på en legeplads til børnene.

Vi ved godt, at det kan virke en anelse kompliceret, men vi beregner størrelsen på festtelte hver eneste dag, og vi står klar til at hjælpe dig. Stil alle de spørgsmål, du har, i forhold til lejning af telt – og vi vil hurtigt kunne fortælle dig, hvilken størrelse telt, der vil være perfekt til din fest.

Vi er fagfolk inden for teltudlejning og har været med til at skabe unikke fester og events i årevis. Hos os er du i trygge hænder. Vi er en totalleverandør til event, fester og arrangementer, og det betyder, at du kan få alt det, du har brug for til din fest hos os.

Hvordan pynter man et festtelt op?

Et festtelt er som et hvidt lærred. Det bliver flottere, hvis man maler på det. Og det er vitterlig kun fantasien, der sætter grænsen. Vi anbefaler derfor altid vores gæster at tænke over indretning og dekorationen af teltet. Mange af vores kunder er traditionelle. De vælger derfor det smukke, klassiske udtryk med aflange borde, hvide stivede duge og de skønneste blomsterdekorationer. Dertil kommer lysestager med levende lys, der kaster et blødt lys på gæsterne, og nogle lidt større blomsterdekorationer ved indgangen og på buffetbordet. For mange vil dette være den perfekte ramme om deres fest. Dette er en meget populær løsning, når det kommer til lejning af telt.

Mulighederne med et festtelt er heldigvis mange. Det korte af det lange er, at et festtelt giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på festen. Og vi står klar til at hjælpe dig med alting.

KUNDEANMELDELSER

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Teltlejedanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Teltlejedanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

  Totalleverandør til fest og events

  Opsætning og nedtagning

  Borde og stole

  Gulv