Gulv til telt lejegulv

Totalleverandør til event og arrangementer

VORES MEST POPULÆRE PAKKER

4995 2995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2

8495 6495
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

12995 10995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

19495 17495
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

Pakker til over 100 personer, så kontakt vores rådgiver for at få et uforpligtende tilbud.

Gulv til telt / Lejegulv

Har du husket et gulv til teltet? Når du lejer et smukt telt til din fest eller dit arrangement, er det naturligt, at du også overvejer at leje gulv til teltet samtidig. Er det en formel fest, er vores klare råd, at du lejer et gulv. Et lejegulv vil løfte hele festteltet og skabe en skøn ramme om den store dag. Samtidig vil et gulv i festteltet sikre dine gæster, at de høje hæle ikke synker i græsset, eller at skidt fra grus eller fliser spreder sig og ødelægger indeklimaet. 

Uden gulv i festteltet vil rammen ikke virke helt så eksklusiv og elegant, og vi ser da også, at langt de fleste af vores gæster vælger at leje gulv sammen med udlejningsteltet. Det kan vi sagtens forstå. Når du får både festtelt og lejegulv fra samme leverandør, så kan du være helt sikker på, at tingene passer sammen. Du kan naturligvis også leje et gulv uden telt, hvis du har brug for gulv i en stald eller lade.

Teltlejedanmark.dk er Danmarks største leverandør inden for festtelte og festudlejning. Det er en position, vi ikke er kommet sovende til. Vi har i årevis hjulpet virksomheder og familier over hele landet med at skabe rammen om deres fester. Kunderne har heldigvis belønnet os for det hårde arbejde. Vi ser de samme familier, de samme virksomheder bruge os igen og igen. Det tager vi som den største anerkendelse af vores kvalitet og indsats. Du er også meget velkommen til at læse anmeldelserne af vores kvalitet på Trustpilot. Den er helt i top.

Hvilken slags gulv til telt?

Hos os finder du flere slags gulve. Vi har således både trægulve og plastgulve. Trægulve er den oprindelige, klassiske løsning. Trægulve er flotte og solide, og mange af vores kunder sværger til festgulve af træ. Trægulve kommer som et supernemt puslespil, hvor 10-12 brædder er samlet til en enhed, der kobles på den næste enhed. Inden for de seneste ti år har plastgulve revolutioneret markedet inden for udlejning af gulve. Plastgulve har den helt store fordel, at de er meget let at transportere samt lægge. Hos Teltlejedanmark.dk har vi to typer af plastgulve, der begge er særdeles praktiske og flotte. 

Er du i tvivl om, hvilken slags gulv, der er det rigtige til din fest eller dit arrangement? Kontakt os endelig. Vi har leveret gulve til fester i årevis, og vi ved alt, der er værd at vide om levering og lægning af festgulve. En ting, kan du dog være helt sikker på, når du vælger et udlejningsgulv fra os, og det er, at gulvet kan tåle noget. Ikke alene vil du modtage et gulv af den allerbedste kvalitet. Det vil også være flot og præsentabelt. Med vores gulve kan du trygt dække op til fest, og lade dine gæster danse til den lyse morgen. Vores gulve holder!

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@teltlejedanmark.dk

Find os her

Sydvestvej 88, Glostrup

Supernemt med lejegulv!

Når man skal leje et gulv til en fest, opstår der nogle naturlige spørgsmål. Er vores græsplæne for skæv? Kan gulvet ligges i vores lade? Min græsplæne bølger, kan jeg så lægge et gulv på den? Som tommelfingerregel kan man sige, at et lejegulv vil følge terrænet, så hvis græsplænen bølger eller hælder, vil gulvet også gøre det. Det behøver dog ikke at være et problem, at gulvet ikke er fuldkommen lige. Det er nemlig vores erfaring, at gulvet kan bølge eller hælde en del, uden at det bliver en udfordring for festen. 

Uanset om du vælger et trægulv eller et plastgulv til din fest, så kan begge typer ligge på alle underlag. Hvis gulvet skal ligge på græs, skal du dog huske, at der skal en pressining eller plast mellem gulvet og græsset. Hvis det er os, der leverer gulvet, så kommer dette plastmellemlag som en del af pakken, men henter du selv gulvet hos os, skal du lige være opmærksom på, at du selv skal skaffe en presenning eller lignende til formålet.  

Hvis der er små huller i græsplænen, er det normalt ikke noget problem for gulvet, men hvis det drejer sig om små knolde eller større ujævnheder, anbefaler vi, at du gennemgår græsplænen inden, gulvet bliver lagt, og jævner disse. Taler vi om et meget ujævnt underlag, anbefaler vi typisk, at du lejer trægulve. Trægulve er tungere og ligger mere stabilt.

Når det er sagt, så er selve gulvlægningen nem. Det er som at lægge et stort puslespil.

Gulve giver bedre indeklima

Udlejningsgulve får ikke alene teltet, laden eller stalden til at se mere elegant ud. Det forbedrer også indeklimaet for gæsterne. Dette gælder i særlig høj grad, hvis gulvet lægges ovenpå græs, jord eller grus. Gulvet afskærer fugten fra jorden og skidtet fra grusset, og dermed opstår der et langt mere behageligt indeklima uden fugt og skidt. 

Husk, at vi leverer meget andet end lejegulv. Hos os finder du alt, du har brug for til din fest eller dit firmaarrangement. Vi har branchens flotteste og mest professionelle telte, som vil skabe en strålende ramme om din fest, uanset om det er et bryllup, en konfirmation eller en rund fødselsdag. Når det kommer til udlejning af borde og stole, er vi også leveringsdygtige. Vi har både runde, ovale og aflange borde, så du nemt får plads til alle dine gæster. Udlejningsstole klare vi naturligvis også. Alle stole er bekvemme og præsentable. Og det er langt fra alt, vi tilbyder. Hvad med en slushice-maskine til festen? Eller en popcornmaskine? Vi ved af erfaring, at det netop er den slags indslag til festen, som gæsterne elsker. Det gælder både de store og de små børn, der elsker at blande forskellige smage i deres slushice eller hygge sig med nogle helt friske popcorn. Skal der være dans til festen eller firmaarrangementet, klarer vi også det. Vi leverer både lys og musik. Hvorfor ikke prøve en populær jukeboks? På den måde bestemmer gæsterne selv, hvilke numre der spilles. Alle de mere praktiske elementer klarer vi også fra køleskabe til bardisk. 

Vi er en topprofessionel leverandør inden for alt udstyr til fester. Det er vores mission at gøre det så nemt som muligt at holde fest, og det vil vi også meget gerne gøre for dig. Kontakt os endelig, så vi sammen kan lægge planer for din store dag – også når det kommer til gulv til telt.

KUNDEANMELDELSER

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Teltlejedanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Teltlejedanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

  Totalleverandør til fest og events

  Opsætning og nedtagning

  Borde og stole

  Gulv