Festtelt

Totalleverandør til event og arrangementer

VORES MEST POPULÆRE PAKKER

4995 2995
DKK

Teltpakke

 • Festtelt 6 x 6 meter. ( 36 Kvm )
 • Lej gulv + 25 kr pr. m2

9995
DKK

Festpakke til 30 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 6 meter.
 • Gulv, borde og stole til festtelt.

14995
DKK

Festpakke til 50 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 12 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

24995
DKK

Festpakke til 100 personer

Opsætning og nedtagning

 • Festtelt 6 x 24 meter.
 • Gulv til festtelt.
 • Bord, stole & hynder.

Pakker til over 100 personer, så kontakt vores rådgiver for at få et uforpligtende tilbud.

Festtelt/ fest telt

Er du på udkig efter et festtelt? Så kan vi hjælpe!

Hos Teltlejedanmark.dk finder du et stort udvalg af flotte og robuste telte. Hos os finder du således klassiske festtelte, partytelte, pavilloner, tipier, bryllupstelte og eventtelte. Kort sagt: vi har alle former for udlejningstelte. 

Vi har luksustelte til alle slags private fester og til firmaarrangementer. Hvis du har festen, så har vi teltet. Vores festtelte varierer i størrelse, så du kan få et telt i præcis den størrelse, du har brug for. Vi klarer også gulvet, så dine gæster bliver mødt af en lækker festlig ramme.

Vores telte kan klare alt slags vejr, så du behøver ikke være nervøs for vejrudsigten, når du får leveret et festtelt fra os. Selvom det stormer, og regnen vælter ned, så står et telt fra os solidt, tørt og sikkert, og dine gæster kan feste løs indenfor uden at få en dråbe regn på sig. Bager solen ned kan vores telte i øvrigt slås op, hvilket sikrer en dejlig gennemstrømning af frisk luft gennem teltet.

Vi bruger altid erfarne folk til at sætte vores telte op – og til at tage dem ned igen – og det er din garanti for et professionelt udlejningstelt til din fest.

Vælg en anerkendt leverandør af festtelte

Teltlejedanmark.dk er en professionel leverandør af telte og festudlejning til alle former for fester, arrangementer og events. Vi er Danmarks største leverandør inden for teltudlejning, og det er en position, vi ikke er kommet sovende til. 

Hos os er alle arrangementer vigtige, og vi arbejder hårdt på at gøre vores kunder og deres gæster glade, hver eneste dag. Den indsats har vores mange kunder heldigvis belønnet, og vi har fået vurderingen fremragende på Trustpilot. I forhold til geografi leverer vi primært festtelte og festudlejning på Sjælland, men vi dækker hele landet. 

Alle vores festtelte er af den allerbedste kvalitet. Det betyder, at vi udelukkende anvender de såkaldte TÜV-godkendte telte. Det er flotte, sikre telte, der leveres af Europas største teltleverandør Roder HTS. 

I vores virksomhed finder du et team af dedikerede og professionelle medarbejdere med stor erfaring og nyttig viden. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har svar på det meste, og vi er her for at hjælpe og rådgive dig.

Hvilket telt passer til min fest?

Tænk nu, hvis teltet er for lille? Eller for stort? En hyppig bekymring, når man overvejer at leje et festtelt, er hvordan man finder frem til den rigtige størrelse telt. Hos os bruger vi den målestok, at du skal beregne en 1 m² til 1,5 m² pr. gæst til en fest, hvor der ikke skal være musik og dans. Hvis der skal danses og spilles musik, skal du dog bruge noget mere plads. I det tilfælde skal du beregne mellem 1,5 m² til 2 m² pr. gæst. 

Men det er ikke det hele. Folk skal naturligvis også kunne komme rundt uden problemer, og derfor skal du lægge minimum 1,5 meter mellem bordene til regnestykket. Ja, gerne op til 2 meter hvis du har bestilt runde borde. Gæsterne skal jo kunne trække deres stole ud og ind, uden det forstyrrer andre, og samtidig skal gæsterne gnidningsfrit kunne komme frem og tilbage til toiletter og buffet med mere. 

Endelig må du heller ikke glemme at beregne nogle kvadratmeter til ting som indgang, bar og loungeområde. Er der børn med til festen, kan det desuden være en rigtig god ide at beregne noget plads til et legeområde, så børnene har et sted, hvor de kan tumle og lege sammen.

Det kan måske virke lidt kompliceret med alle de beregninger, men det er noget, vi gør hver eneste dag, og vi står klar til at hjælpe dig. Stil os endelig alle de spørgsmål, du har, og vi vil hurtigt kunne fortælle dig, hvilken størrelse festtelt, der er det helt rigtige til din fest.

Kontakt os

Ring til os på

+ 45 52 64 80 50

Send en mail på

info@teltlejedanmark.dk

Find os her

Sydvestvej 88, Glostrup

Totalleverandør af alt til din fest

Et festtelt er en god start. Men du har naturligvis brug for mere end det! Hvad med tallerkener, borde, musik og stole? Det kan vi heldigvis også hjælpe dig med. Som totalleverandør til fester og events har vi et stort udbud af ekstra services og en lang række formidable kontakter. I løbet af årene har vi fået en stor indsigt i, hvordan man skaber den perfekte ramme om en fest eller et event, og hos os finder du derfor alt det, som du har brug for til din fest. 

Borde og stole finder du hos os i forskellige skønne variationer, og det er supernemt at få det hele leveret, samtidig med teltet bliver sat op. Vi har både runde og firkantede borde i forskellige størrelser, så du kan få det præcis, som du drømmer om. Når det kommer til musik og jukeboks, kan vi også hjælpe. Det samme gælder i forhold til køleskabe, loungemøbler, hoppeborde, popcornmaskiner, slushice-maskiner samt lyd og lys til festen. Vi leverer alt det, du har brug for til din fest, så du ikke behøver at bruge en masse tid på at ringe rundt og og koordinere afhentning hos en lang række forskellige leverandører. Hvis du vælger at få det hele fra os, bliver det ikke meget nemmere.

Vi har stor erfaring med alle former for fester og arrangementer, og vi deler meget gerne ud af vores viden. Hos os kan du derfor få gode råd og smarte tips til din fest, så den bliver præcis lige så fantastisk, som du drømmer om.

Gå ikke på kompromis med kvalitet

Der findes naturligvis mange forskellige festtelte og leverandørerne. Vores bedste råd er nok, at du vælger en leverandør med erfaring og som har fokus på sikkerhed og kvalitet. Det er naturligvis altid fristende at få et godt tilbud, men det er et tilbud, man kan komme til at ærgre sig godt og grundigt over, når teltet flapper i vinden, regnen siver ind, eller teltet ankommer alt for sent. 

Vælg derfor en leverandør, der kan sit kram. En leverandør som os hos Teltlejedanmark.dk, der overholder alle regler og som altid leverer smukke og solide telte.  

Vi har leveret festtelte til fester og arrangementer i årevis, og hos os er du i trygge hænder.

KUNDEANMELDELSER

Jesper Nielsen

Kæmpe fornøjelse fra Teltlejedanmark. Vi har løbende haft en rigtig god dialog med dem, og de har overholdt alle aftaler og deadlines, så jeg kan ikke være andet end tilfreds med resultatet.

Mange tak for denne gang – Vi ses nok på et andet tidspunkt.

Julie Andersson

Kæmpe anbefaling til Teltlejedanmark for god service, imødekommenhed, flot telt, hurtig opsætning, alt i alt en super oplevelse. Jeg vil uden tøven anbefale firmaet til venner og bekendte og vil selv gøre brug af dem næste gang jeg skal have telt i haven. Det bliver 5 stjerner herfra 🙂!

  Totalleverandør til fest og events

  Opsætning og nedtagning

  Borde og stole

  Gulv